PRED DOLAZAK NA MARAKANU: Oglasilo se Zvezdino pojačanje! Evo šta je rekao o navijačima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DOLAZAK NA MARAKANU: Oglasilo se Zvezdino pojačanje! Evo šta je rekao o navijačima! (FOTO)

Crveno-beli ispunili dugogodišnju želju.

Od prvog januara Nove godine, Nemanja Milunović će i zvanično postati fudbaler Crvene zvezde. Nekadašnji reprezentativac Srbije pred dolazak na Marakanu oprostio se od BATE Borisova, u kome je proveo četiri sezone, a zatim se obratio navijačima beloruskog prvaka.

DANI ODLUKE: Pred bivšim vezistom Zvezde su tri OPCIJE! (FOTO)

NASTAVLJA SE: Stiglo novo SAOPŠTENJE sa Marakane! (FOTO)

- Veoma težak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momenat za mene. Nisam mislio da će biti ovako teško, ali znate... Bio sam tu četiri godine, navikao sam, postalo mi je druga kuća. Ovi ljudi su konstatno podržavali mene i tim. Hvala im svima na svemu, i kada je bilo dobro, i kada je bilo loše - istakao je Nemanja Milunović.

Novi štoper Crvene zvezde imao je reči podrške i za doskorašnje saigračima sa kojima je delio svlačionicu.

- Mnogo puta tokom ove četiri godine, dok sam bio ovde, pokazali smo da smo pravi tim. Sve su to dobri momci. Želim navijačima dobro zdravlje i mnogo pobeda. Siguran sam da će ovi igrači nastaviti da ih oduševljavaju - kaže Milunović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.