PRED DOLAZAK ZVEZDE: Napoli ŠOKIRAN na San Paolu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DOLAZAK ZVEZDE: Napoli ŠOKIRAN na San Paolu! (FOTO)

Veliko iznenađenje u Seriji A.

Fudbaleri Napolija nisu uspeli da savladaju Kjevo u 17. kolu Serije A. Vicešampion Italije odigrao je bez golova protiv poslednjeplasiranog tima italijanskog prvenstva, koji je sezonu počeo sa minusom od 11 bodova.

Sa četiri pobede, Leteći Magarci su uspeli da stignu do prvog boda u sezoni, a drugi su osvojili na poprilično punom "San Paolu", mestu gde će fudbaleri Crvene zvezde u sredu gostovati, u meču petog kola Lige šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
VRTEŠKA SE NASTAVLJA: Superligaš PROMENIO trenera! Zadržao se samo 75 dana! (FOTO)

ZVEZDINO IME ODZVANJA DALEKO: Skauti crveno-belih u novoj akciji, evo šta su radili...(FOTO)

OPET SU PREŠLI IGRICU: Sveci prave novi ASTRONOMSKI transfer i dovode NAJSKUPLJEG u istoriji! (FOTO)

Izabranici Karla Anćelotija imali su više od igre, uputili 14 šuteva ka golmanu Kjeva, od toga osam u okvir gola, ali lopta nije htela u mrežu.

Ovakve vesti idu u prilog Milojevićevom timu, koji je sigurno po kvalitetu daleko iznad "fenjeraša" Kalča.

Napoli je u ovom meču igrao u sastavu: Karnezis - Majku, Albiol, Kulibali, Hisaj (74. Rui) - Ounas (57. Rog), Dijavara (59. Alan), Zelinski, Kaljehon - Mertens, Insinje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.