PRED DERBI SA VOJVODINOM: Milojević o kalkulacijama, povređenima I TENZIJI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DERBI SA VOJVODINOM: Milojević o kalkulacijama, povređenima I TENZIJI (FOTO)

Meč na "Karađorđu" igra se u sredu (16).

Fudbaleri Crvene zvezde u derbiju 34. kola Superlige gostuju na "Karađorđu". Šampion Srbije u duel sa Vojvodinom ulazi posle pobede nad Partizanom u 160. Večitom derbiju, što je bio šesti trijumf tima sa Marakane u poslednjih sedam mečeva.

Novi Sad je jesenas prijao izabranicima Vladana Milojevića koji su drugog septembarskog dana prošle godine protutnjali kroz "Srpsku Atinu" i slavili sa 4:1. Golove u tom meču postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Milan Pavkov, El Fardu Ben (dva) i bivši kapiten Lala Dušan Jovančić.

- Nije samo slučaj sa nama, malo pratimo i druge lige i vidimo kako dolazi završnica prvenstva da dolazi do fizičkog premora i zasićenja. Jesu to faktori koji na to utiču, ali igrači su profesionalci, oni znaju: niti smo išta osvojili, niti bilo šta imamo - rekao je trener Zvezde Vladan Milojević, a zatim nastavio:

- Morate da budete najjači kad je najteže i najpotrebnije. Ne sviđa mi se da imamo u kalkulacijama neki drugačiji način. Svakodnevno razgovaramo i pokušavamo da im održimo tenziju kroz treninge. Moramo da odradimo posao do kraja. Ali, vidite i kod drugih ekipa da imaju nagli pad i zasićenja. Ulazimo u poslednjih 25 dana prvenstva, tako da, trudićemo se da držimo nivo.

Ništa manje ubedljiviji nisu bili beogradski crveno-beli na Marakani protiv Novosađana, pa su goste ponovo ispratili sa četiri lopte u mreži, bez primljenog gola. I pored toga, Milojevića ne interesuje činjenica da su crveno-beli na dve pobede od otvaranja šampionskog šampanjca.

- Očekuje nas derbi u Novom Sadu. Vojvodina je jedna od najmlađih ekipa u ligi i ono što smo malo gledali i spremali utakmicu, može se zaključiti da imaju mladih i talentovanih igrača. U svakom slučaju, sve utakmice koje su odigrali, pa i ova u Kruševcu, gde je ubedljivo izgubila ne oslikava stanje snaga na terenu. Ta njihova mladost se vidi, nemaju iskustva, ali ekipa koja ima veliku budućnost i predstavljaće ozbiljnog konkurenta za najviši plasman u Superligi. Plasman u plej-of je veliki uspeh za tako mladu ekipu i imaju mladog stručnjaka (Radovan Krivokapić) koji ima hrabrosti da vodi tako mladu ekipu, vidi se apsolutno njegov pečat. To je uvek bio derbi, bez obzira poštujemo ih mnogo, spremićemo se na najbolji mogući način i da odigramo najbolju utakmicu. Uvek je lepo igrati u Novom Sadu, tako da očekujem da će biti dosta publike.

Stručni štab lidera Superlige ne računa na duže povređenog Ričmonda Boaćija, kartone će odrađivati Branko Jovičić, dok će Marko Marin iz preventivnih razloga preskočiti duel na "Karađorđu", kako bi se potpuno oporavio za meč protiv Mladosti na stadionu "Rajko Mitić" kada se bude proslavljala nova šampionska titula.

- Videli ste i protiv Partizana, opredeliću se za tim za koji budem smatrao da je najbolji. Fokusiran samo na utakmicu sa Vojvodinom, tako smo uvek razmišljali, ne gledam ništa dalje - istakao je Milojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melisa Sata, devojka fudbalera Barselone Kevina Princa Boatenga.

La favolosa Melissa Satta indossa un bikini della sua linea CHANGIT#new#instafashion#melissasata#changitbikini#folliechicca#negoziofollieigeamarina#instagood#

Објава коју дели FollieShopping Igea Marina (@folliechicca) дана 19. Феб 2019. у 4:20 PST

#mywork #melissasata #showgirl #Beautifulface #makeup #hairstylist #danielazeqo #

Објава коју дели DanyBeautyCreative (@danielazeqo) дана 28. Окт 2013. у 7:13 PDT

New new new new new collection 🖤➖➖➖ #Calzedonia #clz #MelissaSata w/ @calzedonia #moda #style #fashion #girl #foryou #onlyincalzedonia

Објава коју дели CALZEDONIA (@calzedoniamaquinista) дана 7. Сеп 2017. у 11:15 PDT

👙👠 #melissasattafans #melissasatta #best #top #amazing #showgirl #model #legs #queen #diva #body #hair #relax #chilling #outfit #shooting #class #elegance #cool #glamour #feet #beautiful #beauty #gorgeous #wonderful #bikini #sexy #hot #shoes

Објава коју дели Melissa Satta Fans (@melissasattafans) дана 30. Мар 2019. у 9:14 PDT

Se vivi la vita in punta di piedi, d'accordo non corri, però quasi VOLI! 🦋 @changit_official @mmconsulting • • • #mmconsulting#changit#melissasatta#naxos#mykonos#grecia#greece#summer2018#summer#passion#moon#ink#ootd#tbt#sand#tortuga

Објава коју дели SB🖤 (@sissi.basta) дана 21. Сеп 2018. у 2:35 PDT

#tb #throwback #melissasatta @melissasatta #lovemelissa #lapiùbella #bestmodel #fashion #glamour #makeup #likeforlikes #picoftheday

Објава коју дели Melissa Satta (@satta_lovers) дана 9. Апр 2019. у 4:52 PDT

😏 #melissasattafans #melissasatta #best #top #amazing #showgirl #model #legs #queen #diva #body #hair #relax #chilling #outfit #shooting #class #elegance #cool #glamour #dress #beautiful #beauty #gorgeous #wonderful #luxury #sexy #hot

Објава коју дели Melissa Satta Fans (@melissasattafans) дана 30. Мар 2019. у 9:18 PDT

BELLA MELISSONA SATTAAA!!! DA APPLAUSIII!!! ❤️😁❤️😁❤️😁❤️😁❤️😊❤️😊❤️😊❤️😊❤️😊 #melissasatta #sattamelissa

Објава коју дели Michele Albano (@michi10asr) дана 1. Апр 2019. у 3:40 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.