PRAVE NAJBOLJU ODBRANA SVETA? Milenkoviću u Fiorentinu stižu Tijago i još DVOJICA majstora defanzive

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 19:29

PRAVE NAJBOLJU ODBRANA SVETA? Milenkoviću u Fiorentinu stižu Tijago i još DVOJICA majstora defanzive

Viola se pojačava.

Nakon ideje o potencijalnom angažovanju Jana Vertongena koji će postati slobodan igrač ovog leta, Fiorentina je "nanišanila" još jednog defenzivca svetske klase.

Ovoga je puta iskočilo ime Dijega Godina, kojeg je u Interovoj hijerarhiji izgurao mladi Andrea Bastoni, pa je Urugvajac spreman da napusti redove "nerazura" nakon samo jedne sezone.

Važno je naglasiti da se sve glasnije spominje povratak iskusnog Godina u redove madridskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atletika, ali Fiorentina misli ozbiljno i spremna je da ubrza pregovore.

Podsetimo, "Viola" se povezuje se i sa dovođenjem brazilskog štopera Tijaga Silve, kojem ističe ugovor s PSŽ-om i ovog će leta postati slobodan igrač.

Zamislite samo poslednju liniju Fiorentine s Vertogenom, Godinom, Silvom i supertalentovanim Milenkovićem.

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.