PRAVDA ZA BOBIJA! Za samo osam minuta Marjanović POKIDAO bez promašaja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 08:43

PRAVDA ZA BOBIJA! Za samo osam minuta Marjanović POKIDAO bez promašaja (VIDEO)

Dalas poražen u Kaliforniji.

Sakramento Kingsi savladali su Dalas Maverikse sa 113:106, a jednu od najboljih utakmica sezone imao je Boban Marjanović. Srpski centar je još jedom pokazao zbog čega je jedan od najproduktivnijih igrača sa klupe u NBA ligi, iako retko dobija priliku da igra.

Marjanović je odigrao osam minuta i postigao 10 poena (4/4 iz igre, 2/2 slobodna bacanja).

Kingse su do pobede predvodili Rišan Holms sa 24, Barns sa 19, Hild >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 16 i Haliburton sa 14 poena.

Kod Dalasa istakli su se Luka Dončić sa 24 poena, 7 skokova i 8 asistencija i Hardavej sa 19 poena.

Nemanja Bjelica odigrao je 11 minuta u porazu Majami Hita od Čikago Bulsa 102:110.

Promašio je jedini šut, ali je pogodio jedno od dva bacanja i upisao jedan poen. Imao je i skok, asistenciju i ukradenu.

Čikago je do pobede predvodio Nikola Vučević sa 24 poena i 11 skokova. Pratili su ga Tajs sa 23 poena i 10 skokova i Vajt sa 17 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.