PRAVAC PORTUGALIJA: Nekadašnji član ORLIĆA pronašao nov klub! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVAC PORTUGALIJA: Nekadašnji član ORLIĆA pronašao nov klub! (FOTO)

Povratak velike nade.

Nekadašnji igrač OFK Beograda, Porta, Limasola i Voždovca Marko Pavlovski, u sredu je promovisan u novog igrača portugalskog Varžima. Bivši član mlade reprezentacije koja je osvojila šampionat Evrope 2013. godine, pokušaće da se nametne igrama i opravda epitet talenta koji je imao.

#MarkoPavlovski was transferred to #Varzim. See details: https://t.co/3P8Oc6jys9

— Football Transfers (@FootblTransfers) September 19, 2018 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Najzaslužniji za transfer Pavlovskog u Varžim je njegov nekadašnji trener u Portu Nunjo Kapučo, koji je upoznat sa kvalitetima ovog talentovanog igrača. On želi da ponovo sarađuje sa njim, jer ga smatra da bi uz kavlitetan rad sa njim mogao da Varžim uvede u prvu ligu i napdadne mesto za plasman u Ligu Evrope.

- Ovo je klub sa bogatom istorijom, prelepim stadionom i odanim navijačima. Verujem u klupski projekat i nadam se da ćemo napraviti neke sjajne stavri. Varzim je prestižan klub i učiniću sve da mu pomognem. Liga 2 je idealno takmičenje za igrače da napreduju - rekao je Pavlovski na promociji u novom klubu.

Bivši vezista OFK Beograda je u Litvaniji plenio tehnikom i talentom i ubrzo je u velikom transferu prešao sa Karaburme u Porto. U jakoj konkurenciji se nije izborio, čak ni u B timu, pa je usledila selidba po raznim klubovima širom Evrope.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.