PR VOJVODINE PONOVO ZALUDELA MUŠKARCE: DOMINIRA na Zanzibaru u bikiniju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 14:56

PR VOJVODINE PONOVO ZALUDELA MUŠKARCE: DOMINIRA na Zanzibaru u bikiniju (FOTO)

Uživa.

Muški svet koji prati domaći fudbal sigurno je upoznat sa imenom Sanja Kružević, zvana Beba. Ona je mlada portparolka novosadske Vojvodine koja zrači lepotom na svakom koraku. Sanja je zimsku pauzu u srpskom prvenstvu iskoristila da otputuje u egzotičnije krajeve, tačnije na Zanzibar.

Biće ovo veoma uzbudljiva sezona u Premijer ligi, kandidata za titulu je nikad više, a Mančester Junajted večeras (21.15) gostuje Fulamu i želi da se sa tri boda vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na prvo mesto gde je trenutno Lester. Kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Mančester Junajted.

Ona je na svom insagram profilu objavila fotografije sa egzotičnog mesta koje uz poruku svima koji razmišljaju da letuju (ili zimuju) u Zanzibaru.

- Bila sam na mnogo mesta po celom svetu, ali ono što sam ovde videla je drugačije od bilo čega. Mnogo vas me je pitalo da li vredi ići.. Preporučila bih svima da dođu, izađu iz zone komfora, i shvate koliko su srećni sa onim što imaju. Ako tražite luksuz, nemojte ići na Zanzibar. Ako ste slabi na bedu nemojte ići na Zanzibar. Mnogo smo mi brate razmaženi

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa)

Zanimljivo je i da Beba ima duplo više pratilaca na društvenoj mreži Instagram, od kluba u kom radi. Tako nju na ovoj mreži prati 27,8 hiljada ljudi, dok Voša ima 10,7 hiljada.

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa)

Sanja važi za jednu od najlepših žena srskog fudbala, mnoge njene konferencije imale su rekordnu gledanost samo zbog toga što se ona pojavila na njoj, a kada se na to doda i za priču uvek raspoloženi Nenad Lalatović, dobije se dobitna kombinacija koja se meri u stotinama hiljada pregleda.

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa)

Pogledajte još fotografija Sanje Bebe Kružević, portparolke FK Vojvodine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.