POZNATA PLATA POKUŠEVSKOG U TANDERIMA: Srbin će zaraditi milione u Oklahomi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 21:37

POZNATA PLATA POKUŠEVSKOG U TANDERIMA: Srbin će zaraditi milione u Oklahomi

Srbin veliki projekat franšize iz Česapik arene.

Tokom trajanja NBA drafta Oklahoma je sa Minisetom dogovorila trejd po kojem su pustili Rikija Rubija, te 25. i 28. pika u zamenu za 17. pika, upravo sa tog mesta biran je supertalentovani Aleksej Pokuševski. Nekdašnji igrač Olimpijakosa potpisao je sa Tanderima ugovor na 2+1+1 godinu, a sada je poznata i zarada koju će ostvariti mladi Srbin.

Prve dve godine su zagarantovane. U prvoj će zaraditi 2.964.840 dolara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugoj 3.113.160. Dodatne dve zavise od odluke tima da li će ga zadržati. U trećoj može potencijalno da zaradi 3.261.480 dolara, a u četvrtoj 5.009.633 dolara.

Aleksej Pokusevski says he was 'shocked' after being selected with the 17th pickhttps://t.co/SUeNlVFotq

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) December 4, 2020

- Bio sam šokiran time što sam izabran sa 17. pozicije, a posle toga prešao u Oklahomu. Bio sam u šoku. Nisam znao da će se to dogoditi, ali sam srećan zbog svega - rekao je Pokuševski osvrnuvši se na nedavno završen NBA draft.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.