POVREĐEN MESI: Pokazalo se da je Poketino uradio pravu stvar kada ga je zamenio

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 17:12

POVREĐEN MESI: Pokazalo se da je Poketino uradio pravu stvar kada ga je zamenio

Sigurno ne igra protiv Meca.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi nikako da proradi u Parizu. Sada je doživeo je povredu kolena u nedeljnom meču protiv Liona i čeka ga pauza.

Napoli se ne šali, Inter mora da zapne, a Dušan Vlahović hoće još jednom da pokaže da je igrač za velika dela. Probajte s igrom GG3+ za Mozzart kvotu 1,95. Inter je naravno favorit s kvotom 2,10 na dvojku. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Fjorentina – Inter.

- Pregledi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pokazali znakove kontuzije i Mesi neće biti u sastavu tima za meč protiv Meca - saopštio je danas Pari Sen Žermen.

Ponovno snimanje biće obavljeno za dva dana.

Leo je protiv Liona zamenjen u 75. minutu igre, a Argentinac je delovao nezadovoljno zbog izmene. Ipak, terner PSŽ-a Poketino ima razumevanja za igrača.

- Zaista sam zadovoljan njegovom igrom, odigrao je odlično prvo poluvreme. Što se izmene i negodovanja tiče, Mesi je veliki šampion, a oni ne vole da budu zamenjeni - izjavio je Poketino.

Mesi je ovog leta stigao u PSŽ iz Barselone i još uvek nije uspeo da se upiše u listu strelaca za pariski klub.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.