POVRATNIK U ZVEZDU BRILJIRAO PROTIV SPLITA: Imaju stvari kojima nisam zadovoljan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 08:53

POVRATNIK U ZVEZDU BRILJIRAO PROTIV SPLITA: Imaju stvari kojima nisam zadovoljan

Crveno-beli na najbolji način otvorili sezonu.

Košarkaši Crvene zvezde fenomenalnom partijom otvorili su novu sezonu u ABA ligi. U dvorani "Aleksandar Nikolić" klub sa Malog Kalemegdana savladao je Split rezultatom 97:61, a jedan o onih koji je na fenomenalan način iskoriso minutaža, je doskorašnji igrač FMP-a Stefan Lazarević. Meč završio sa 13 poena (5/5 iz igre, 1/1 penali), 3 skoka, 1 asistencijom, 1 ukradenom i 2 izgubljene lop

Real je odlično počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezonu, a večeras (21.00) kod kuće ima ozbiljan ispit, pošto mu dolazi Viljareal koji u pet kola nema poraz (četiri remija i pobeda). Kvota na keca je 1,50, dok je iks 4,50, a 3+1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Viljareal.

- Bitno je da smo ubedljivom pobedom započeli sezonu, ali je još važnije da smo svi zdravi završili utakmicu jer smo u poslednje vreme imali problema sa povredama. Poručio bih trenutno povređenim saigračima da im želim brz oporavak. Zahvalio bih se i navijačima na podršci. Iskreno, nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca, naročito posle prethodne sezone u kojoj uglavnom nismo mogli da račinamo na prisustvo publike - izjavio je Stefan Lazarević.

- Smatram da je moj zadatak ove sezone da ubedim saigrače da steknu sigurnost u mene i da doprinesem na terenu i drago mi je što imam podršku saigrača i stručnog štaba. Pomalo i neočekivano sam danas postigao neke poene u seriji. Imao sam sreće da su lopte ušle, ali postoje stvari i kojima nisam zadovoljan. Sada je drugačije nego kada sam prvi put bio u Zvezdi sa 21 godinom – neke stvari su se izdešavale u karijeri i sada crpim samopouzdanje iz vrednog rada. Što se tiče meča sa Fenerbahčeom, moramo dobro da treniramo i da se pripremimo. Najbitnije je da nam se vrate povređeni saigrači - rekao je povratnik u redove Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.