POVRATAK POKUŠEVSKOG: Aleksej se vraća u sastav Oklahome (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 11:02

POVRATAK POKUŠEVSKOG: Aleksej se vraća u sastav Oklahome (FOTO)

Zadovoljio u razvojnom timu.

Mladi srpski as Aleksej Pokuševski će ponovo biti u sastavu Oklahoma Siti Tandera nakon samo 13 mečeva za razvojni tim Blu.

Imao je Pokuševski zapaženu minutažu i prosek u razvojnoj ligi. beležio je 25,2 minuta uz učinak od 7,9 poena, 7,3 skokova, četiri asistencije i 1,08 blokada.

More help is on the way as Aleksej Pokusevski has been balling out in the G-League Bubble pic.twitter.com/C6ZDXhRZSS

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />— Thunder Nation (@ThunderNationCP) March 6, 2021

U februaru je upisao dva dabl-dabl učinka kada je Sparsima iz Ostina ubacio 12 poena i uhvatio 19 lopti, dok je protiv Rio Grande Vali Vajpersa stigao do 19 poena i 10 skokova.

Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.

Za Tander je ranije tokom sezone odigrao 17 mečeva, prosečno je beležio 3,3 poena, 3,5 skokova, 1,2 asistenciju i 1,12 blokade (najviše među rukijima) za 17,4 minuta u igri.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRBIN SE VRAĆA U NBA: Posle dobrih igara u Razvojnoj ligi Oklahoma ponovo računa na Pokuševskog

Izvor: Kurir, 06.Mar.2021

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski, će se po završetku Ol Star vikenda u Atlanti, vratiti u NBA ligu i najjači sastav Oklahome, iz kojeg je nedavno poslat u razvojni tim.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.