POVRATAK: Đinobili ponovo u San Antoniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 21:10

POVRATAK: Đinobili ponovo u San Antoniju

Argentinac će biti pomoćnik predsednika košarkaških operacija.

Emanuel Đinobili vratio se u San Antonio Sparse, ali naravno ne kao igrač, već će ovoga puta biti funkcioner. Argentinac će raditi kao pomoćnik predsednika košarkaških operacija.

Osim toga, Đinobili će imati i funkciju specijalnu funkciju, ali i još jednu bitnu ulogu. Argentinac će raditi sa mladim igračima i biže zadužen za njihov razvoj na terenu i van njega.

Do povratka Argentinca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je došlo pošto su trener San Antonija Greg Popović, RC Bjuford i generalni menadžer Brajan Rajt nagovarali Đinobilija na povratak i on je prihvatio njihov poziv.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.