POVRATAK BIO NA VIDIKU: Umesto u Zvezdi, reprezentativac karijeru nastavlja u Seriji B

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 18:19

POVRATAK BIO NA VIDIKU: Umesto u Zvezdi, reprezentativac karijeru nastavlja u Seriji B

Ne želi da napušta Italiju.

Nedavno se Aleksa Terzić pominjao kao igrač koji bi ovog leta mogao da pojača Cvenu zvezdu u sklopu transfera Željka Gavrića u Fjorentinu. Do sada se to nije realizovalo, ne znači i da neće, a italijanski mediji u međuvremenu pišu da za levog beka postoji interesovanje i sa druge strane.

Naime, kako pišu lokalni mediji, Empoli je zainteresovan za Terzića i vrlo lako bi moglo da se desi da sledeću sezonu provede u Seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << B.

Empoli je, inače, prevashodno bio zainteresovan za Fabijana Parisija iz Avelina, ali su pregovori između njih i Avelina pred kolapsom.

Zato je klub iz Toskane pitao Fjorentinu da mu pozajmi mladog reprezentativca Srbije, a kakav će odgovor "Viole" biti ostaje da vidimo.

Mercato - L'Empoli sonda Terzic: problemi per Parisi? https://t.co/WjkkffGUSl pic.twitter.com/pHBNxYxzyE

— SportAvellino.it (@sportavellino) August 20, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.