POVELI BUNT: Cilj spasenje fudbala, a lider je - Bajern! Današnjim potezom iskristalisali poziciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 17:02

POVELI BUNT: Cilj spasenje fudbala, a lider je - Bajern! Današnjim potezom iskristalisali poziciju

Legenda evropskog fudbala je sada na čelu Izvršnog odbora UEFA.

Predsednik minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige imenovan je na čelo Izvršnog odbora UEFA umesto prvog čoveka Juventusa Andree Anjelija koji se nakon objavljivanja Evropske Superlige povukao sa ove funkcije.

Ovim potezom aktuelni svetski i evropski šampion jasno se svrstao na stranu UEFA i odlučno odbacio mogućnost da se pridruži klubovima koji su oformili novo takmičenje, a ima ih već 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ako će Superliga zaista zaživeti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Prema navodima francuskog RMC Sporta, ovim potezom Bajern ne samo da je stavio tačku na mogućnost da od naredne sezone bude deo Evropske Superlige, već je izrastao u najžešćeg protivnika ovakvog sistema.

Podsetimo, izbila je prava bura u fudbalskom svetu nakon što se 12 klubova otcepilo i formiralo novo takmičenje, a ubrzo je reagovala i UEFA koja je zabranila da igrači iz ovih timova nastupaju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.