POTVRĐENO: Španac trenira sa Crvenom zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 19:01

POTVRĐENO: Španac trenira sa Crvenom zvezdom

Oglasio se Mitar Mrkela.

Španski fudbaler Hoze Alberto Kanjas vratio se u Beograd i trenira sa Crvenom zvezdom, ali neće konkurisati za tim.

- Kanjas trenira sa ekipom, ali njegov status se neće menjati. On se vratio iz Španije, prošao sve propisane mere, testiran je negativno na korona virus. Ali zbog situacije sa koronom nismo u situaciji da mu obezbeđujemo odvojeno treniranje, pa će raditi sa ostalim igračima, ali to neće uticati na njegov status u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << timu i neće biti u konkurenciji - objasnio je sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Mitar Mrkela.

Španac je u jesenjem delu šampionata odigrao 21 utakmicu u crveno-belom dresu, ali od dolaska Dejana Stankovića na klupu šampiona Srbije nije bio u konkurenciji za tim.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, devojka Zorana Popovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.