POTREBNA JE REAKCIJA: Mirković pred Kup o PROMENAMA, efikasnosti i ZAOSTATKU za Večitim rivalom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTREBNA JE REAKCIJA: Mirković pred Kup o PROMENAMA, efikasnosti i ZAOSTATKU za Večitim rivalom!

Crno-beli gostuju u Gornjoj varoši (sreda, 14)

Posle neočekivanog remija u Kuli protiv subotičkog Spartaka, fudbalere Partizana čeka novo iskušenje. Za izabranike Zorana Mirkovića nema odmora, jer već u sredu (14) gostuju Zemunu u osmini finala Kupa Srbija.

VELIKI PEH: Operisan prvotimac Partizana (FOTO)

NEVERICA U HUMSKOJ! Partizan na zimu OSTAJE bez NAJBOLJEG igrača! (FOTO)

- Zemun je dobra ekipa, dolazi u ne baš dobrom momentu za nas. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imali smo falš korak protiv Spartaka. Očekivali smo da ćemo dobiti tu utakmicu, raspoloženje nije na najvišem nivou. To je jedna utakmica, tu popravke nema. Moramo da uđemo u utakmicu maksimalno kontcentrisano i odlučno da dobijemo - rekao je Mirković na konferenciji za medije.

Parni valjak je u prvenstvenom meču, slavio u Gornjoj varoši početkom avgusta. Jedini gol na meču postigao je Danilo Pantić.

- To nije ista ekipa kao danas. Sigurno da vide svoju šansu, sigurno da je to borba za trofej, kako za njih, tako za nas. Biće teško - istakao je Zoran Mirković.

Za startnu postavu neće konkurisati Aleksandar Šćekić, koji je podvrgnut operaciji, dok je šef struke Parnog valjka najavio minimalne promene u timu.

- Šćekić nije u konkurenciji, čekam izveštaj medicinske službe. Što se tiče ostalih igrača, Rikardo se žalio na bolove u preponama.

PROKLETSTVO PREMIJER LIGE: Ultimatum Jokanoviću!

Kada očekujete Šćekića i koliko je njegov izostanak hendikep.

- Opet kažem čekam doktora, onda ću detaljnije znati. Ja sam pet puta lomio nos, tri puta operisao, da sve bude idealno, najmanje je oko dve nedelje. Šćekić je važan igrač, sigurno će nedostajati u celom tom periodu dok bude van kadra, međutim, imamo na raspolaganju ostale igrače.

Okupljene je, ipak, više zanimala situacija u prvenstvu. Crno-beli slabo stvaraju šanse, što se videlo i protiv Spartaka u Kuli.

- Pogotovo u tom prvom poluvremenu, u drugom smo imali dosta dobrih akcija, ali ako nekim odnosom ne zaslužiš neke stvari, onda ne može da te pogleda sreća. Imamo problem sa realizacijom i golovima, kao i u svim drugim segmentima, to mora da bude posao cele ekipe. Ne bih apostrofirao samo špiceve, šanse moraju da se pripreme da bi se realizovale. Kao ekipa slabo tražimo dubinu, bez toga je protivnicima lakše da nas neutrališu - rekao je Mirković.

Partizan nikako da ravnopravno odigra oba poluvremena, ako u prvom zablista, u drugom podbaci. I obrnuto.

- Ja bih bio najsrećniji kada ne bi trebalo da se teramo. Utakmica traje 90 minuta i ponavljam im iz nedelje u nedelju da svaki minut mora da se iskoristi da budeš koristan na terenu, da dobiješ svaki duel, da uteramo tu loptu u golu. To je suština fudbala i moja filozofija, kako sad, tako i kad igram sa drugarima ispred zgrade - istakao je trener Parnog valjka.

PRONAŠAO ANGAŽMAN: Bivši igrač PARTIZANA pojačao Dinamik! (FOTO)

Minus za Večitim rivalom narastao je na devet bodova?

- Sigurno nije prijatna situacija. Čak neprijatnija pre mesec dana ili dva meseca, što se tiče bodovnog zaostatka. Mi ne možemo da kalkulišemo kad smo u minusu, možemo samo da igramo naše utakmice maksimalno.

Očekujete li kiks rivala, obzirom na obaveze u Ligi šampiona?

- To ne zavisi od nas, to zavisi od njih. Mi moramo da gledamo ono što radimo.

Verujete li se da će igrači pokazati reakciju posle nedeljnog kiksa ili će kriza da bude produbljena?

- Ja se nadam reakciji. Mi smo svi deo Partizana, oni su igrači Partizana, Partizan je veliki klub i to nosi pritisak sa sobom. Svako ko igra mora da nosi taj pritisak, ako ne može da ga nosi vrlo brzo ćemo se razići svi - naglasio je šef stručnog štaba Partizana Zoran Mirković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.