POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Mačvan ne krije ponos, a evo šta tek očekuje u nastavku šampionata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Mačvan ne krije ponos, a evo šta tek očekuje u nastavku šampionata (FOTO)

Selekcija Srbije igra u polufinalu EP sa Rusima u petak od 20.30.

Naši najbolji košarkaši plasirali su se u polufinale EP i opravdali renome, koji Srbija ima kao zemlja košarke. Orlovi su savladali Italiju u četvrtfinalu 83:67, a prethodno, u osmini finala Mađara, kada je kapiten Milan Mačvan bio nezadovoljan svojom i igrom tima. Nije mogao tada Mačvan da sakrije ljutnju, kao što večeras nije prikrivao zadovoljstvo zbog važnog trijumfa.

PREGAŽENI ITALIJANI: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moćan let Orlova do polufinala Evrobasketa! (FOTO)

POLJUBAC O KOM SE PRIČA! Pogledajte ko je PRVI čestitao Bogdanu pobedu i plasman u polufinale (VIDEO)

- Sad se vidi da je bila opravdana ta nervoza posle Mađara. Dominirali smo izuzev prva tri-četiri minuta na početku. Posle toga smo odigrali jako kvalitetno, zaustavili Italiju na 63 poena. Sada slede Rusi. Oni su nas dobili u grupi, biće jako teško. Oni su jedan tim koji igra fizički, telima. Veliki su tim, predvođeni Švedom. Budite sigurni da ćemo dati sve od sebe, nismo došli da se predamo. Mislim da ova ekipa može još dosta - izjavio je Mačvan posle meča sa Azurima.

NEĆETE VEROVATI SA KIM JE GLEDAO ORLOVE: Novak Đoković se oglasio i ODUŠEVIO sve Srbe (FOTO)

Srbija je na ovo takmičenje došla znatno oslabljena. Mačvan je istakao ponos što je kapiten ovog tima.

- Ponosan sam stvarno. Nijednog trenutka niko nije tražio izgovor, kao neke druge ekipe, koje su stalno govorile ko im fali. Mi smo verovali da možemo da ispunimo primarni cilj i plasiramo se u četrtfinale, a onda i u polufinale. Jako sam ponosan - dodao je Mačvan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.