POSLE VAPAJA ODŽOVE PORODICE: Poruka iz Zvezde - platićemo sve troškove transporta tela preminulog Odža

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 08:37

POSLE VAPAJA ODŽOVE PORODICE: Poruka iz Zvezde - platićemo sve troškove transporta tela preminulog Odža

Crveno-beli jasni.

Porodica preminulog Majkla Odža oglasila se I zamolila za fiannsijsku pomoć kakako bi se telo bivšeg košarkaša Crvene zvezde dopremilo u rodnu Nigeriju, gde će biti sahranjen.

Ubrzo posle toga oglasila se Crvena zvezda kratkim saopštenjem.

- KK Crvena zvezda će u skladu sa prethodno utvrđenim dogovorima, platiti sve operativne i troškove transporta u Nigeriju, tragično preminulog Majka Odža, koji je nastradao u Beogradu 07.08.2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine.

U tom cilju, klub je već preduzeo sve neophodne mere. Kao i do sada, bićemo na raspolaganju porodici i državnim organima Republike Srbije i države Nigerije – naveli su crveno-beli na klupskom sajtu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.