POSLE TUHELA OGLASIO SE I NEJMAR: Njegov komentar o Zvezdi IZNENADIO je sve Delije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TUHELA OGLASIO SE I NEJMAR: Njegov komentar o Zvezdi IZNENADIO je sve Delije! (FOTO)

Najskupljeg igrača planeta uporedili sa Mesijem.

Neposredno posle obraćanja trenera Pari sen Žermena Tomasa Tuhela, pred medijima u gradu svetlosti pojavio se i prva zvezda Svetaca Nejmar da Silva Souza.

JAVNO NA TVITERU: Navijači u Parizu prognoziraju TAČAN rezultat, a šta kažu Delije? (FOTO)

DOK ZVEZDA SPREMA TAKTIKU ZA NJEGA: Nećete verovati GDE je Nejmar (FOTO)

Najskuplji igrač planete govorio je o svojoj formi, odnosno, koliko je prethodni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << period i pauza uticala na njegov nivo igre.

- Nisam 100 posto spreman, niko nije. Početak je sezone, visok nivo dolazi u februaru ili martu, kada se ulazi u najbolju formu. Svakog dana želim da poboljšam svoje fizičke mogućnosti i tehniku. Vratio mi se osmeh posle povrede na Mundijalu, to je sada prošlost. Bio sam tužan, puno sam patio, ali prošlo je, sada gledam napred' - rekao je Brazilac.

Dolaskom Tuhela na mesto šefa stručnog štaba, okupljene novinare je zanimalo koja uloga u timu Nejmaru najviše odgovora i da li je spreman da preuzme ulogu lidera kao Leo Mesi u Barseloni.

- Ne mogu da se upoređujem sa Mesijem, moja uloga je drugačija, ali volim da imam loptu u svom posedu, da je dodirujem. Osećam se dobro, bilo kao vođa napada ili krilo. Imamo sjajne igrače koji će to pokazati tokom sezone. Trener je taj koji odlučuje na kojoj poziciji ću igrati, ja ću uvek slušati glas svog trenera, kada mi on kaže da nešto uradim, ja to i uradim. On je mlad stručnjak, ali zna šta hoće i nadam se da će nas odvesti do trofeja Lige šampiona - objasnio je Nejmar.

Zanimljivo da ni u jednom trenutku as PSŽ-a nije spomenuo Crvenu zvezdu, iako Milojevićev tim igra u sredu na Parku Prinčeva meč drugog kola Lige šampiona.

- Moramo da budemo pažljivi u svakom detalju, u svakom minutu svake utakmice. Želimo veliki PSŽ ove sezone.

Budući da je preko 12 meseci stanovnik Pariza, novinare je zanimalo da li je brazilski reprezentativac savladao francuski jezik.

- Svakog dana učim francuski. Šalim se, naučim nekoliko reči, ali još nisam savršen - istakao je Nejmar da Silva Souza.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.