POSLE PORAZA U DERBIJU: Oglasio se Ostoja Mijailović! Evo zašto je Braun napustio Humsku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA U DERBIJU: Oglasio se Ostoja Mijailović! Evo zašto je Braun napustio Humsku! (FOTO)

Predsednik crno-belih govorio i o potencijalnim pojačanjima.

Košarkaši Partizana poraženi su u prvom Večitom derbiju ove sezone u ABA ligi od Crvene zvezde. Bio je to četvrti vezani neuspeh za izabranike Andree Trinkijerija u svim takmičenjima crno-belih, što je bio signal da se predsednik kluba Ostoja Mijailović obrati u javnosti.

OPET SU PREŠLI IGRICU: Sveci prave novi ASTRONOMSKI transfer i dovode NAJSKUPLJEG u istoriji! (FOTO)

VEĆ JE JEDNOM ODLOŽEN: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hoće li Superklasiko konačno biti odigran? (FOTO)

VADILI SU MU STAKLO IZ OKA! Kapiten Boke u ZAVOJIMA. FInale MORA da se ODIGRA! (VIDEO)

Prvi čovek Partizana objasnio je trenutnu situaciju, kao i da nema mesta panici:

- Dobro je što predstoji dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije. Novi trener ima svoje želje i zamisli. Uradićemo ono što mora da se uradi kako bi rezultati bili bolji - rekao je Ostoja Mijailović.

Među potencijalnim pojačanjima pominju se Riki Hikman i Aron Bruks, dok su u opciji i pojedini košarkaši koje nude menadžeri timu iz Humske.

- Sporazumno smo raskinuli ugovor sa Braunom. On je podneo zahtev za prekid saradnje. Nije bio zadovoljan minutažom. Podsetiću, on je bio želja prethodnog stručnog štaba - objasnio je Mijailović situaciju oko odlaska Brauna.

Predsednik Parnog valjka precizirao je detalje oko saradnje sa odlazećim Amerikancem.

- On je imao ugovor na godinu dana, ali svakako ćemo mu isplatiti manje i od pola sezone.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZBOG REPREZENTATIVNE PAUZE: Trinkijeri pokreće MINI KAMP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 09:31

Crno-beli u utorak nastavljaju sa treninzima...Posle poraza u večitom derbiju, trener Partizana Andrea Trinkijeri dao je svojim izabranicima dva slobodna dana. Crno-beli se trenažnom procesu vraćaju u utorak. Međutim, zbog mečeva kvalifikacija za Svetsko prvesntvo u Kini, četa iz Humske neće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.