POSLE PORAZA OD SRBIJE STIGLA MEDALJA: Belgija savladala Belorusiju u meču za bronzu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 20:18

POSLE PORAZA OD SRBIJE STIGLA MEDALJA: Belgija savladala Belorusiju u meču za bronzu

Najbolja u pobedničkom timu bila je Ema Meseman sa 21 poenom.

Košarkašice Belgije osvojile su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. U meču za treće mesto savladale su Belorusiju 77:69.

Portugalci nisu ubedljivi u grupi, a nisu ni mogli da budu, s obzirom na to protiv koga su igrali, dok je Belgija prema očekivanjima lako prošla dalje. Večeras (21.00) će jedan od ova dva favorita morati da napusti EURO. Kvota na pobedu Belgije je 2,55, na Portugal 2,85, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Portugal.

Najbolja u pobedničkom timu bila je Ema Meseman sa 21 poenom, 17 je dodala Antonija Delere, dok je 15 ubacila Kjara Linskens.

U redovima Belorusije istakla se Anastasija Veramejenka sa 15 poena, 12 je ubacila Aleksandrija Bentli, a dvocifrena je bila i Marija Papova sa 10.

U finalu Evropskog prvenstva sastaju se Srbija i Francuska od 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.