POSLE PORAZA OD ŠPANIJE: Ovo je put Orlova ka medalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA OD ŠPANIJE: Ovo je put Orlova ka medalji

Sve je mnogo jasnije.

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Španije u poslednjoj utakmici pred četvrtfinale Svetskog prvenstva (više pročitajte OVDE) i tako je završila kao drugoplasirana u grupi J.

Srbija će zbog poraza od Španije u četvrtfinalu igrati protiv Argentine, a u polufinalu će Orlove verovatno čekati duel sa Sjedinjenim Američkim Državama.

ČETVRTFINALE:

Argentina - Srbija
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
K1 - L2

Španija - Poljska

L1 - K2

POLUFINALE:

Argentina/Srbija - K1/L2

Španija/Poljska - L1/K2

U grupi K trenutno SAD ima skor 4-0, Češka i Brazil imaju po 3-1, a Grčka 2-2, pa će Amerikanci najverovatnije završiti kao prvoplasirani u toj grupi.

Iz grupe L su plasman u četvrtfinale obezbedili Francuska i Australija koji će u ponedeljak u direktnom okršaju odlučiti ko će sa koje pozicije u nokaut fazu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.