POSLE PETARDE ZA ISTORIJU: Oglasio se Luka Jović. U samo tri rečenice rekao je SVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PETARDE ZA ISTORIJU: Oglasio se Luka Jović. U samo tri rečenice rekao je SVE (FOTO)

Evropa bruji o Srbinu.

Srpski reprezentativac Luka Jović oglasio se na društvenim mrežama posle najboljeg meča karijere. Jović je u Bundesligi za svoj Ajntraht iz Frankfurta postigao nestvarnih pet golova protiv Fortune iz Dizeldorfa.

SRPSKI FALKAO POKORIO BUNDESLIGU: Pet golova Luke Jovića! (VIDEO)

FIVE GOALS for Luka Jović! ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

What a game for the 20 year-old 🔥 pic.twitter.com/4AUYG4OrPD

— FOX >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Soccer (@FOXSoccer) October 19, 2018

Srpski fudbaler je postao najmlađi fudbaler koji je postigao "petardu" u Bundesligi, a bio je nadomak rekorda koji drži Diter Miler, sa šest golova na jednom meču.

"Ne treba trošiti reči, bilo je ovo neverovatno veče... Hvala saigračima koji su mi omogućili da postignem sve ovo. Hvala na podršci, najbolji ste - napisao je Jović na Instagramu.

Words are not needed, amazing night... Thanks to the teammates that they have enabled me to achieve something like this.. thanks for the support you are the best 🦅🙏🏼❤

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic_35) дана 19. Окт 2018. у 2:51 PDT

Jović je, takođe, postao tek treći stranac kojem je pošlo za rukom da se pet puta upiše u listu strelaca na jednom meču. Pre njega to su uradili Robert Levanvodski u dresu Bajerna i Atli Eđvaldson 1983, koji je svoj uspeh zabeležio u dresu Fortune upravo protiv Ajntrahta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.