POSLE PET GODINA: Ivana Đerisilo se vratila odbojci, ovo je njen NOVI klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PET GODINA: Ivana Đerisilo se vratila odbojci, ovo je njen NOVI klub

Trofejna karijera.

Nekadašnja srpska reprezentativka u odbojci Ivana Đerisilo posle duže pauze vratila se na parket. Ona je dogovorila saradnju sa ekipom iz Prve lige Srbije Radničkim iz Beograda. Ivana Đerisilo ima 36 godina, a poslednji klub sa kojim je imala ugovor je turski Sarijer 2017. godine. Karijeru je počela još 2000. godine u Crvenoj zvezdi u kojoj je bila do 2004. kada je otišla u Italiju u Vićencu.

Bila je čaln Ezačibašija, Volera, Galatasaraja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lokomotive iz Bakua, Trefla iz Sopota i Targovišta iz Rumunije. 2015. godine je igrala za Crvenu zvezdu drugi put u karijeri.

Ivana je od 2000. godine bila reprezentativka Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije. Sa selekcijom Srbije i Crne gore 2006. godine u Japanu je osvojila bronzu, a 2009. u Beogradu sa Srbijom na Univerzijadi srebro.

U ekipi Radničkog iz Beograda će se boriti za plasman u Superligu. Taj tim je trenutno trećeplasiran u Prvoj ligi Srbije iza Srema za kojim zaostaje devet, odnosno iza Omladinca za kojim zaostaje tri boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.