POSLE PADA HELIKOPTERA: Identifikovana još jedna ŽRTVA nesreće u kojoj je Kobi POGINUO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PADA HELIKOPTERA: Identifikovana još jedna ŽRTVA nesreće u kojoj je Kobi POGINUO!

Tragedija kakva se ne pamti.

Pogibija Kobija Brajanta u padu helikoptera odjeknula je u celom svetu. Osim legendarnog asa Lejkersa i njegove 13-godišnje ćerke Đijane, poginulo je još sedam. U međuvremenu, policija je uspela da identifikuje još nekoliko osoba koje su nastradale.

Od ranije je poznato da su među poginulima bili i Džon Altobeli, njegova supruga i ćerka Alisa. Sada je identifikovana još jedna osoba, a u pitanju je Kristina Mauzer, košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener.

Ona je bila pomoćni trener devojčicama u privatnoj školi u Oranž Kauntiju, a njenu pogibiju je potvrdio Kristinin suprug Met.

- Moja deca i ja smo izgubili smo prelepu suprugu i majku danas u helikopterskoj nesreći. Molim vas, poštujte našu privatnost. Hvala vam na lepim željama, mnogo nam znače - napisao je Met Mauzer.

Kristina je sarađivala sa Kobijem Brajantom, a pre samo nekoliko nedelja su zajedno održali košarkašku kliniku igračicama ženske NBA lige na Kobijevoj "Mamba Akademiji".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.