POSLE OSTAVKE U BIH: Zna se koju će reprezentaciju voditi Prosinečki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE OSTAVKE U BIH: Zna se koju će reprezentaciju voditi Prosinečki!

Prethodno je bio selektor Azejrbedžana.

Porazom u Jeremeniji, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine svela je na minimum šanse za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine. Posle novog neuspeha, Zmajevi su ostali bez selektora pošto je Robert Prosinečki podneo ostavku na tu funkciju.

Na sastanku FS BiH, njegov zahtev je odbačen budući da nije stigao u pisanoj formi, pa su na sednici su razmatrane sve relevantne okolnosti po prednjem pitanju.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Preduzete su adekvatne mere za rešenje novonastale situacije, a koje su bazirane na analizi i mišljenju Tehničkog komiteta NS/FS BiH, kao i ostalih elemenata vezanih uz stručni rad. Sagledavanjem objektivne situacije i trenutnog stanja, te uzimajući u obzir realne okolnosti i kvalitetne argumente, donesen je zaključak da Izvršni odbor daje punu podršku selektoru Robertu Prosinečkom do kraja kvalifikacionog ciklusa za EURO 2020, kako je definisano potpisanim ugovorom - stoji u saopštenju FS BIH.

Tim povodom oglasio se i proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, potvrdivši da povlači ostavku i da nastavlja sa radom na klupi Zmajeva.

- Posle utakmice protiv Jermenije, podneo sam ostavku iz moralnih razloga. Ipak, na današnjoj sednici NSBiH mi je pružio podršku i odlučio sam voditi reprezentaciju BiH do kraja kvalifikacija. Bilo bi najlakše pobeći. Imamo šanse da se plasiramo na Euro, i kroz kvalifikacije i kroz baraž Lige nacija - istakao je Prosinečki za Dnevni Avaz

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julija Iljasova, supruga turskog košarkaša Ersana Iljasove.

😍😍❤️😍😍

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Feb 14, 2017 at 12:52pm PST

Turk yemegi gibisi yok !!!

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Aug 17, 2014 at 11:22am PDT

Selfie.... London bridge!!! #london #selfie #love

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Jan 17, 2015 at 4:22am PST

LA!!!!

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Apr 24, 2014 at 1:27am PDT

Happy Mother’s Day 😘🌹

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on May 13, 2018 at 11:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.