POSLE DUELA U NOVOM SADU: Milojević nije mogao da bude kraći, a trener Proletera je pričao i poništenom golu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DUELA U NOVOM SADU: Milojević nije mogao da bude kraći, a trener Proletera je pričao i poništenom golu

Utakmica je odigrana na "Karađorđu".

Utakmica 15. kola Superlige Srbije, između Proletera i Crvene zvezde završena je pobedom gostiju od 2:0, a kao i obično, meč su prokomentarisali šefovi stručnog štaba Vladan Milojević i Dragan Radojičić.

Prvi je pred kamere TV Arena Sport stao strateg gostiju, ali nije bio previše rečit.

- Čestitao bih igračima na zasluženoj pobedi, kao i igračima Proletera. Tri boda i ništa više... - rekao je Milojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne dopustivši novinarki da postavi dodatno pitanje. Samo je uz osmeh otišao.

Milojevićev kolega bio je rečitiji, a između ostalog je spomenuo i poništenio gol, zbog ofsajda Srđana Vujaklije, pri vođstvu Zvezde od 2:0. Tada je domaćin i protestovao, a jedan od saradnika je i isključen.

- Najvažnije je da nismo bili inferiorni, protiv najjače ekipe. Ali kada se naprave velike dve greške protiv Zvezde, normalno je da budeš kažnjen. Nismo bili u elementu napadačke igre, nismo koristili šanse i loše izvodili prekide. To je neka prva slika. Neću da se osvrćem na sporne situacije, mislim da nam je poništen prelep gol. Ali šta je tu je... Imao je pre toga šansu Šćepanović, možda je lopta i nezgodno odskočila, ali sam ja zadovoljan mojim momcima. Zvezdi želim sve najbolje protiv Liverpula, da osvetlaju obraz svima u srpskom fudbalu - zaključio je Radojičić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.