POSLE DEMOLIRANJA TSC-A: Suma ima PORUKU za njih Holendera i Jojića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 11:58

POSLE DEMOLIRANJA TSC-A: Suma ima PORUKU za njih Holendera i Jojića!

Crno-beli ubedljivi.

Lakše nego što se očekivalo, fudbaleri Partizana protutnjali su kroz Sentu i naneli ubedljiv poraz TSC-u (0:4), nastavivši trku za večitim rivalom.

Nenad Lalatović danas (16.00) gostuje s Vojvodinom u Nišu, i sve govori da nas čeka izuzetno zanimljiva utakmica. Kvota na Radnički je 2,95, na iks 3,25, a na Vojvodinu 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnićki Niš - Vojvodina.

Mrežu domaćina načeo je Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Holender, a prednost udvostručio Sejduba Suma. Koliko je važan za igru Stanojevićevog tima, reprezentativac Gvineje pokazao je čim je kročio na teren.

Naime, omaleni vezista je ušao u igru u 61. minutu i pri prvom kontaktu sa loptom udvostručio prednost Parnog valjka.

- Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om. Ekipa iz Bačke Topole zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da "igrate okolo", da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse - rekao je Sejduba Suma za klupski sajt.

Akcija sa Jojićem i Holenderom urodila je plodom?

- Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe! - istakao je Suma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.