POSLE DEBAKLA: Nikolićeva Lokomotiva izgubila 6:1, Srbin smatra da rezultat NIJE REALAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 17:00

POSLE DEBAKLA: Nikolićeva Lokomotiva izgubila 6:1, Srbin smatra da rezultat NIJE REALAN

Mnogo toga se podesilo u korist Zenita.

Zenit i Lokomotiva su odigrali derbi meč u ruskom šampionatu, ali rezultat ne govori da je bio u pitanju derbi. Naime, tim iz Sankt Peterburga je slavio 6:1 i tako overio šampionsku titulu.

Posle utakmice, trener Lokomotive Marko Nikolić je istakao da rezultat baš i ne ilustruje na pravi način ono što se dešavalo na terenu.

- Imali smo veoma dugu pobedničku seriju od jedanaest uzastopnih mečeva. Ovo je bio loš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan za nas. Napravili smo mnogo grešaka, mnogo izgubljenih lopti u opasnim zonama, blizu našeg gola. Ali Zenit je iskoristio skoro sve, mi smo promašivali. Na kraju 6:1, ne bih rekao da je rezultat bio odraz snaga na terenu. Ali ništa, samo moramo ovo da zaboravimo - kaže Nikolić.

Sevilja je u poslednjih osam kola ispustila samo dva boda i sada je legitimni kandidat za titulu. Bilbao je sapleo Atletiko Madrid nedavno, ali je ipak klasična domaćinska ekipa, a kec mami sa kvotom 1,62. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Sevilja – Atletik Bilbao.

Mišljenja je da su sada preostali mečevi najbitniji, a ne ono što se dogodilo.

- Do kraja sezone imamo još tri finala. Kao što sam rekao, imam punu podršku tima, ali ima i ovakvih neuspešnih mečeva. Moramo skupiti snage i pripremiti se za sledeći susret. Dva kola i finale Kupa, pred nama su važne utakmice - zaključio je srpski stručnjak.

Moskovsku ekipu do kraja sezone očekuju još prvenstveni mečevi sa Dinamom iz Moskve i Uralom, oba meča igraće na svom terenu i po svoj prilici moraće da ih dobije ako želi u Ligu šampiona. U međuvremenu, 12. maja boriće se za trofej Kupa Rusije protiv Krila Sovjetov u finalu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIKOLIĆ NAKON DEBAKLA: ‘Rezultat nije odraz snage!’

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2021

Nije bio zadovoljan nakon šokantno ubedljivog poraza! Zenit je deklasirao ekipu Lokomotive koju sa klupe vodi srpski stručnjak Marko Nikolić. Rezultat je bio 1:6, a evo šta je Nikolić imao da kaže. ‘Imali smo veoma dugu pobedničku seriju od jedanaest uzastopnih mečeva. Ovo je bio loš dan za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.