POSLE 265 DANA: Mark Markes se vratio na stazu i odmah priredio SPEKTAKL (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 12:23

POSLE 265 DANA: Mark Markes se vratio na stazu i odmah priredio SPEKTAKL (VIDEO)

U nedekju trka za Veliku nagradu Portugalaije.

Posle tri operacije, 265 dana pauze i brojnih sati provedenih na rehabilitaciji, osmostruki svetski šampion Mark Markes vratio se na stazu.

Na prvom treningu pred Veliku nagradu Portugalije, vozač Honde Markes bio je treći sa 0,251 sekunde zaostatka u odnosu na najbržeg – Maverika Vinjalesa iz Jamahe.

Easing himself in? 🤔

That's not the @marcmarquez93 way!!! 🔥#MarcReturns >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << | #PortugueseGP 🇵🇹 pic.twitter.com/izlTtBRgc7

— MotoGP™🏁 (@MotoGP) April 16, 2021

Na drugoj poziciji bio je Aleks Rins iz Suzukija, koji je bio sporiji od Vinjalesa za 151 hiljaditinku.

Na četvrtom mestu, za nijansu sporiji od Markesa, bio je njegov timski kolega Pol Espargaro.

Od šestog do desetog mesta plasirali su se: Žoan Zarko (Pramak Dukati), Frančesko Banjaja (Dukati), Fabio Kvartararo (Jamaha), Džek Miler (Dukati), Aleks Markes (LCR Honda) i Danilo Petruči (KTM).

Drugi trening na programu je od 14.10. U subotu će se voziti još dva slobodna treninga, a kvalifikacije počinju od 14.10. Trka za Veliku nagradu Portugalije biće održana u nedelju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.