POSLE 20 GOPDINA U PREMIJER LIGI: Poznati menadžer preuzeo klub u Bugarskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 20:13

POSLE 20 GOPDINA U PREMIJER LIGI: Poznati menadžer preuzeo klub u Bugarskoj (FOTO)

Povratak u akciju.

Poznati engleski menadžer Alan Pardju imenovan je za novog tehničkog direktora CSKA iz Sofije, zvanično je objavio bugarski klub!

Pardju se tako "vratio na posao" nakon što je početkom ove godine dobio otkaz na mestu trenera Den Haga kog je preuzeo 2019. godine.

🛋 Sofa ➡️ Sofia 🇧🇬

👔 Alan Pardew has a new job as he's appointed Technical Director at @CSKA_Sofia! pic.twitter.com/FHA857MaPH

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SPORF (@Sporf) November 23, 2020

- Svojim bogatim iskustvom Pardju će pomoći celokupnom razvoju kluba i privlačiće igrače da dolaze - stoji u saopštenju.

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo bolji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Pardju je tokom trenerske karijere duge 22 godine najviše radio u Premijer ligi, a vodio je klubove kao što su Riding, Vest Hem, Čarlton, Sautempton, Njukasl, Kristal Palas i VBA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.