POSEBAN DAN ZA ĐORĐA PANTIĆA: Bio košmar galaktikosa, snimio pesmu, a sad izgleda SKROZ DRUGAČIJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

POSEBAN DAN ZA ĐORĐA PANTIĆA: Bio košmar "galaktikosa", snimio pesmu, a sad izgleda SKROZ DRUGAČIJE! (FOTO)

"Grobari" ga dobro pamte.

Kada se pomene 2003. godina, svi oni kojima je Partizan u srcu dobro pamte  Ligu šampiona, a posebno mečeve sa velikim Realom iz Madrida. Meč u Beogradu je završen 0:0, a pre toga su crno-beli pružili dostojan otpor španskom velikanu i u Madridu, ali su na kraju morali da se pomire sa minimalnim porazom. Jedini pogodak na meču postigao je Raul Gonzales posle kornera koji je izveo Dejvid Bekam.

Bez obzira na poraz, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od junaka crno-belih svakako je bio golman Đorđe Pantić koji je na tom meču po mišljenju mnogih branio nemoguće. Jeste jednom kapitulirao, ali je mnogo puta sa uspehom osujetio namere istinskih zvezda Reala.

Partizanu je Evrokup nada za spas sezone, a današnje (17.30) gostovanje Lokomotivi jedan od presudnih mečeva za plasman u četvrtfinale ovog takmičenja. Rusi su favoriti – kvota na keca je 1,30, a na dvojku 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva – Partizan.

Danas Đorđe Pantić slavi 41. rođendan. I dalje je u Partizanu, ali ovoga puta u drugačijoj ulozi. Sada svoje znanje u Partizanovoj školi prenosi nekim budućim golmanima.

Pored toga uživa u braku sa nekadašnjom karatistkinjom Snežanom Perić sa kojom ima ćerku, a ukoliko pogledate neke "svežije" fotografije teško da biste ga prepoznali ukoliko ga se samo sećate iz vremena kada je stajao među stativama.

A post shared by Đorđe Pantić (@djordjepantic27)

Pantić je nedavno izbacio na Instagram sliku sa Partizanovog stadiona u društvu sa pevačicom Zoranom Pavić.

Podsetimo, njih dvoje su svojevremeno snimili duet "Crno-bela ruža", pesma posvećena naravno Partizanu, omiljenom klubu i jednog i drugog.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.