PORAZ ZVEZDE: Crveno-beli nisu uspeli da ponove rezultat Radničkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 16:28

PORAZ ZVEZDE: Crveno-beli nisu uspeli da ponove rezultat Radničkog

Meč regionalne lige.

Kompletirano je peto kolo Regionalne lige u vaterpolu. Jug je na turniru u Beogradu slavio protiv Crvene zvezde sa 13:10 (5:1, 4:4, 1:2, 3:3), dok je Šabac slavio protiv Solarisa na turniru u Zagrebu sa 13:7 (4:1, 3:2, 4:1, 2:3).

Uz povređenog Gavrila Subotića koji nije ni počeo utakmicu, već posle prve deonice je bilo jasno da Zvezdi treba čudo kako bi stigla do pozitvnog rezultata u duelu sa ekipom koja je i pre meča slovila za favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na papiru. Zvezda je tokom druge deonice, dva puta uspela da svede deficit na dva gola, ali je na kraju ovog perioda igre Jug vodio sa 9:5.

Golove za Jug, postigli su: Franko Lazić četiri, Loren Fatović i Marko Žuvela po tri, Matijas Bijaka, Konstantinos Kakaris, Toni Mazara po jedan. Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Ivan Basara i Lukaš Seman po tri, Miloš Vukićević dva, Veljko Tankosić i Rodoljub Gajić po jedan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.