POPOVIĆ POČASTVOVAN ZBOG KAPITENSKE TRAKE: Objasnio i gde je pogrešio kod penala

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 19:41

POPOVIĆ POČASTVOVAN ZBOG KAPITENSKE TRAKE: Objasnio i gde je "pogrešio" kod penala

Zvezda blizu odbrane titule šampiona.

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Inđiju sa 5:1 na gostujućem terenu u okviru 33. kola Superlige Srbije. Utiske posle pobede izneo je čuvar mreže crveno-belih na ovom meču Zoran Popović koji je preuzeo kapitensku traku posle izlaska Rodića.

Lil ima dva boda manje od PSŽ-a pet kola pre kraja Lige 1, i svaki meč mu je presudan. A večeras (21.00) ima možda i najteži izazov - gostuje Lionu koji je takođe i dalje u trci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za titulu. Kvota na dvojku je čak 3,35, dok je kec 2,25, a iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Lil.

- Još jedna jako bitna pobeda za nas. Ostao je još jedan trijumf da da bi i matematički osvojili titulu. Nije bilo uopšte lako, iako je bilo ubedljivo. Teren je bio malo tvrđi nego što smo očekivali, ali smo odigrali takmičarski, išli na rezultat i pobedili - rekao je Popović.

Prokomentarisao je Popović i kolika je čast nositi kapitensku traku u Crvenoj zvezdi, kao i jedanaesterac Inđije koji je zamalo odbranio.

- Dvoumio sam se i malo je falilo da ostanem na sredini i odbranim penal. Znam Bastajića mnogo dobro, jer smo igrali zajedno. Malo sam krenuo desno i eto, bilo je blizu, ali više sreće drugi put. Velika čast mi je što sam nosio kapitensku traku. Zaista to nisam očekivao, ali su saigrači i Rodić koji je do tog trenutka bio kapiten odlučio da je meni uruči. Hvala mu na tome i velika mi je čast što sam bar na pola sata bio kapiten Crvene zvezde - zaključio je Popović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša devojka Zorana Popovića, Ivana Ignjatović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.