PONUDA KOJU JE TEŠKO ODBITI: Ronaldo pred POTPISOM, spreman je za POVRATAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 08:50

PONUDA KOJU JE TEŠKO ODBITI: Ronaldo pred POTPISOM, spreman je za POVRATAK!

Pregovori u toku.

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič navodno je spremio 120 miliona evra za kupovinu Kristijana Ronalda iz Juventusa.  Mediji na Ostrvu pišu da je Čelsi ponudio čak 120 miliona evra kako bi napravio bombastičan transfer.

Ako Kristijano Ronaldo pristane da ode iz Italije, odnosno vrati se u Englesku gde je sa velikim uspehom igrao za Mančester junajted, Juventus mu neće praviti probleme.

O Chelsea está planejando uma proposta de 120 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milhões de euros à Juventus para contratar Cristiano Ronaldo. Jorge Mendes, agente do jogador, vê a possibilidade com bons olhos.#Mercadodabola#Chelsea#Juventus

— Lucas José (@LucasJosSantos2) June 16, 2020

Špekulacije su počele onog trenutka kada su italijanski mediji javili da će Juve pokušati da redukuje ugovore fudbalera za sledeću sezonu, a sve zbog pandemije korona virusa.

Podsetimo, Čelsi je već završio napadača Tima Vernera iz Lajpciga i Hakima Zijeha iz Ajaksa.

Pitanje je samo i da li će sam igrač hteti u London, jer je legenda Mančester junajteda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.