PONUDA AJAKSA NA STOLU: Primamljiv poziv iz Amsterdama, OVAKO je Jović reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 16:13

PONUDA AJAKSA NA STOLU: Primamljiv poziv iz Amsterdama, OVAKO je Jović reagovao

Hteo samo Nemačku.

Srpski napadač Luka Jović napravio je odličan potez povratkom u Ajntraht iz Frankfurta. Real Madrid je odlučio da ga pošalje na pozajmicu i odmah se javilo nekoliko klubova, pored Ajntrahta.

Otkriveno je da je Jović odbio Milan zbog Zlatana Ibrahimovića, odnosno želje da većom minutažom, ali je isto uradio i sa Ajaksom.

Interessant wel, achteraf: Jovic was ook nog in beeld bij Ajax deze winter. Maar hij wilde terug naar Frankfurt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << en Bundesliga. https://t.co/KaTADE0fPI

— Maarten Wijffels (@m_wijffelsAD) January 23, 2021

Samo sedam posle remija 0:0 na Enfildu u Premijer ligi Mančester Junajted i Liverpul imaju priliku da poprave utisak na Old Trafordu u FA kupu (18.00). Kvota na keca je 2,70, na dvojku takođe 2,70, na iks 3,15, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Novinar uglednog holandskog "AD"-a Marten Vajfels objavio je mladi Srbin odbio velikana iz Amsterdama.

- Zanimljivo. Jović je takođe bio na radaru Ajaksa, ali je želeo da se vrati u Frankfurt i Bundesligu - napisao je Vajfels na Tviteru.

Jović je na samo tri utakmice u Ajntrahtu dao isto toliko golova i to ulascima sa klupe.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.