PONOVO ISTO KOLENO: Oprečne informacije iz Atlante o Bogdanovoj povredi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 11:33

PONOVO ISTO KOLENO: Oprečne informacije iz Atlante o Bogdanovoj povredi

Neizvestan za majstoricu.

Atlanta nije uspela da izbori finale Istoka, Filadelfija je bila bolja, tako da će odlučivati majstorica. ali ljubitelje košarke više brine povreda Bogdana Bogdanovića. Srpski reprezentativac je loše šutirao, promašivao je, postigao je samo sedam poena. Onda je u poslednjoj deonici, posle 29 minuta u igri morao da izađe zbog bolova u kolenu.

Lekari su mu rekli da neće moći da se vraća u meč, tako da su Hoksi igrali bez njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Trenutno se ne zna ništa o njegovom zdravstvenom stanju, iako je delovalo da nije ništa preterano ozbiljno.

- Nemam nikave informacije o Bogdanu. Lekari su mi na meču rekli da ne može da se vrati da igra i to je sve što znam”, rekao je posle utakmice trener Hoksa Nejt Mekmilan.

Odmah se postavlja pitanje da li će Bogdan biti spreman za majstoricu, a nešto više o tome je govorio i njegov saigrač Kevin Hurter.

- Pričali smo posle utakmice u svlačionici. Bogi je važan deo našeg napada. Video sam ga posle utakmice, on je čvrst momak, to je sve što ću reći. Bogi je, kao i većina igrača bio povređen tokom sezone (ali je igrao), kao i tokom ove plej-of serije. Neće Bogi tako lako odustati od sedme utakmice - rekao je Hurter.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na Poljake čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

Sedma odlučujuća utakmica između Filadelfija i Atalnte igra se u noći između nedelje i ponedeljka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.