ZALUDEO I KANAĐANE: O Borjanovom NIZU sad se pričaju i na drugom KONTINENTU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALUDEO I KANAĐANE: O Borjanovom NIZU sad se pričaju i na drugom KONTINENTU! (FOTO)

Čuvar mreže Zvezde brani u životnoj formi.

Reprezentativci Kanade nastavili su dominaciju u kvalifikacijama za Konkakaf Ligu nacija, fudbaleri "zemlje javorovog lista" savladali su Sent Kits i Nevis u gostima minimalnim rezultatom 1:0. Bio je to treći trijumf za Kanađane, posle ubedljivih pobeda protiv Devičanskih ostrva (8:0) i Dominikanskom Republikom (5:0).

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Krstajić objasnio zašto ne igraju Jović i Prijović

HAOS U NAJAVI: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milan TERA Gatuza! Na njegovo mesto dovodi bivšeg trenera Intera! (FOTO)

Highlights: @SKNFA_ 0 - 1 @CanadaSoccerEN#CNL #TheDreamStartsNow pic.twitter.com/YAU8XYBLUO

— Concacaf Nations League (@CNationsLeague) November 19, 2018

ODMOR JE KONAČNO ZAVRŠEN: Alimpijević ima NOVI klub! (FOTO)

Gol odluke postigao je Atiba Hačison u 44. minutu susreta, a ono što je važno za navijače Crvene zvezde jeste da čuvar mreže srpskog šampiona Milan Borjan ni u ovom meču nije primio gol.

Najbolji pojedinac tima sa Marakane u utakmicama Lige šampiona, sjajnu formu sa klupske, preneo je i na reprezentativnu scenu. Ovo mu je bio drugi duel kvalifikacijama da nije kapitulirao, a nekoliko puta tokom okršaja našao se na velikim iskušenjima. Prethodno je Borjan sačuvao mrežu i na gostovanju Devičanskim ostrvima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.