PONOVO ĆE SE LOPTA KOTRLJATI: Za subotu zakazana utakmica u Humskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 18:29

PONOVO ĆE SE LOPTA KOTRLJATI: Za subotu zakazana utakmica u Humskoj

Meč počinje u 11 časova.

Fudbaleri Partizana započeli su sa pripremama za nastavak sezone, a u sklopu toga, posle dva meseca i ubedljive pobede protiv subotičkog Spartaka od 4:0 10. marta, odigraće utakmicu na stadionu u Humskoj u subotu od 11 časova, podrazumeva se, bez prisustva publike.

Ipak, ovoga puta neće biti gostujućeg tima u Humskoj, pošto će igrači odigrati utakmicu podljeni izmđu sebe, a iako se ovavi mečevi uvek igraju u Zemunelu, odlučeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da igrači malo osete stadion posle duge prinudne pauze.

Crno-belima ostaje da sačuvaju drugo mesto u Superligi kada sezona bude nastavljena, dok su ambicije veće u Kupu Srbije gde Partizan brani trofej koji je osvajao četiri puta uzastopno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.