PONOS I SREĆA - NOLE BLISTA: Đoković još jednom pokazao koliki je patriota

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 17:10

PONOS I SREĆA - NOLE BLISTA: Đoković još jednom pokazao koliki je patriota

Prebrodio još jednu priliku.

Novak Đoković se plasirao u polufinale Serbia opena turnira u Beogradu pobedivši Miomira Kecmanovića sa 2:0 (6:1, 6:3).

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

Posle meča Nole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao da je veoma zadovoljan igrom, ali i time što se održava ovaj turnir.

- Osećao sam se odlično na terenu, znao sam štas treba da radim i mislim da je malo nervozniji bio Kecmanović na početku. Kasnije se opustio i imali smo dobre razmene u nekoliko gemova. Na kraju mogu da kažem da sam veoma zadovoljan ovom igrom na meču - rekao je Đoković.

Na pitanje koliko mu je teško da igra na domaćem terenu kad svi žele da ga vide i da se slikaju, Nole je još jednom pokazao koliki je patriota:

- Veliko je zadovoljstvo igrati u Srbiji, a to smo svi mi igrači iz naše zemlje uvek isticali.

- To je prilika da se sretnemo na terenu, nisam igrao protiv Miomira do sada, nisam igrao ni protiv Ducija Lajovića mnogo puta. To nam je cilj da damo mladim teniserima da se takmiče sa najboljima na svetu, da steknu iskustvo da dobiju ATP poene, u ovom ludom vremenu kada ima restrikcija za putovanja. Srećan sam i ponosan što imamo ovakav turnir i što ćemo imati još ovakvih turnira - rekao je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.