PONIZILI SRPSKI DVOJAC: Orlovi dobili glavne uloge u crtanom filmu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 14:11

PONIZILI SRPSKI DVOJAC: Orlovi dobili glavne uloge u crtanom filmu (VIDEO)

Sve zbog gola Rišarlisona.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Brazila sa 2:0 u prvom kolu na Svetskom prvenstvu u Kataru, a posle tog poraza našli su se Orlovi na ''tapetu''.

Strelac oba gola za Brazil bio je Rišarlison, a posebno je drugi gol bio spektakularan pošto je Rišarličson sebi namestio loptu odličnim prijemom na makazice i savladao Vanju Milinković-Savića.

Taj gol bio je tema nove epizode popularnog crtaća ''442oons'' koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našalio sa odbranom Srbije. Autori crtaća su iskoristili golmana Srbije i Miloša Veljkovića koji ''ukopani'' umestu pokušavaju da odbrane udarce, aludirajući na to da nisu reagovali prilikom gola Rišarlisona.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.