POKAJAO SE: Prvotimac Juventusa uputio izvinjenje ŽENAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAJAO SE: Prvotimac Juventusa uputio izvinjenje ŽENAMA (FOTO)

Bio je isfrustriran isključenjem Ronalda.

Fudbaler Juventusa Emre Džan izvinio se svima koje je uvredila njegova izjava u kojoj je istakao da 'fudbaleri nisu žene'. Džan je bio nervozan tokom meča sa Valensijom zbog isključenja njegovog saigrača Kristijana Ronalda.

'We’re not women' - Emre Can under fire for alleged sexist comment while defending Cristiano Ronaldo https://t.co/0p8XoQF3CC pic.twitter.com/BWNvdn56BN

— Independent Sport (@IndoSport) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << September 20, 2018

- Želeo bih da se slegne prašina koja se podigla povodom mog komentara posle sinoćne utakmice. Moja reakcija, pošto sam video zbog čega je Kristijano isključen, izazvala je brojne komentare. Zato bih želeo da jasno kažem da mi cilj nikada nije bio da uvredim žene, degradiram ženski fudbal ili na bilo koji način narušim jednakost između polova. Svi koji me poznaju, znaju da poštijem i žene i jednakost. Cilj mi je bio da stanem uz saigrača koji je nepravedno isključen. Iskreno se izvinjavam svima koje je moj komentar uvredio na bilo koji način- rekao je Džan.

Njegov komentar izazvao je brojne reakcije, kojima je uglavnom optuživan za seksizam.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.