POJAČANJE U LJUBLJANI: Cedevita Olimpija dovela Amerikanca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 13:14

POJAČANJE U LJUBLJANI: Cedevita Olimpija dovela Amerikanca (FOTO)

Potpisan je jednogodišnji ugovor.

Cedevita Olimpija ostala je prošle sezone u završnici ABA lige bez plasmana u plej-of, a slovenački klub rešio je da mu se tako nešto ne ponovi u narednoj.

Američki košarkaš Hejden Dalton novi je igrač Cedevita Olimpije, saopštio je klub iz Ljubljane. Kako se navodi, Dalton je prvo pojačenje za ekipu Jurice Golemca, a potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Cedevita adds forward >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hayden Daltonhttps://t.co/kh6yXkcWzg

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) June 13, 2021

Holanđani su došli na EURO kao favoriti iz senke, a prvi rival su im Ukrajinci, večeras od 21.00 u Amsterdamu. Ukrajina je reprezentacija koja može da napravi iznenađenje, a kvota na Holandiju je 1,75, na Ukrajinu 5,10, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Ukrajina.

Krilni košarkaš pre dolaska u Cedevita Olimpiju igrao za češku ekipu Nimburka, gde je na 13 utakmica u FIBA Ligi šampiona prosečno beležio 11,7 poena, 7,2 skoka i 2,3 asistencije za 26,5 minuta. Dalton je tri godine studirao na univerzitetu Vajoming, a profesionalnu karijeru počeo u danskim Baken Bersima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.