POJAČANJE: Odlični golman stigao u Vojvodinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 12:27

POJAČANJE: Odlični golman stigao u Vojvodinu

Pao potpis.

Veliko pojačanje stiglo je u Vojvodinu uoči prolećne polusezone. Dres Novosađana u nastavku sezone nosiće golman Emil Rockov (27).

Povratnik u redove “lala” braniće u Vojvodini na pozajmici iz mađarskog Fehervara.

- Posle duge povrede i pauze od osam meseci, došlo je do spleta okolnosti da sam ponovo ovde i srećan sam zbog toga. Težak period tokom povrede prevazišao sam zahvaljujući Saši Semerediju, putevi su me ponovo vratili u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novi Sad. Ovo je za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati i sve ono što sam naučio tokom pauze sada želim da iskoristim i pretočim na teren. Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi, zato sam i tu, da Voša ostvari sve svoje ciljeve – istakao je Rockov, koji se ranije nalazio i na širem spisku reprezentacije Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.