POHVALE ZA TRENERE VEČITIH:  Deki i Savo će DONETI nove, POZITIVNE vetrove fudbalskoj Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 13:07

POHVALE ZA TRENERE VEČITIH: Deki i Savo će DONETI nove, POZITIVNE vetrove fudbalskoj Srbiji!

Oni su budućnost.

Trener Lokomotive iz Moskve, Marko Nikolić, imao je u razgovoru za "Sportski žurnal" štošta zanimljivo da kaže o srpskim trenerima koji rade u Srbiji i inostranstvu.

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Juventus.

Nikolić je jedan od srpskih trenera koji polako "krči svoj put" u Evropi i gradi svoje ime. Iako Srbija u "ligama petice" ima tek jednog trenera, Sinišu Mihajlovića na klupi Bolonje, Nikolić veruje da naši treneri imaju šta da ponude evropskim klubovima.

On napominje da je Superliga dobra početna stanica za mlade trenere, kao što su i Savo Milošević i Dejan Stanković.

- Obojicu poznajem lično, čak smo i dobri drugari. Sticajem okolnosti, više sam se družio sa Dejanom, iako i Sava odlično poznajem. Rekorderi u kopačkama, velika imena srpskog fudbala i dobro je da rade kod nas. Raduje me da na početku trenerske karijere biraju saradnike u stručnom štabu sa stavom i znanjem. Niko se nije naučen rodio, imaju moderne i dobre ideje, a iskustvo moraju da steknu. Obojici je potrebna podrška, struku imaju, odlične polazne osnove takođe. Imaju i status i uticaj u klubovima, što je možda i najbitnije, uz jake karaktere. Čekaju ih izazovi u Evropi, uz jaku inteligenciju, oličenu u nastupima u sredstvima javnog informisanja, verujem da će Deki i Savo doneti nove, pozitivne vetrove, preko potrebne fudbalskoj Srbiji - rekao je Marko Nikolić u intervjuu za "Sportski žurnal".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.