POGBA JE DEFINTIVNO U AUTU: Srbin stiže u Juventus kao zamena za Francuza

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 12:39

POGBA JE DEFINTIVNO U AUTU: Srbin stiže u Juventus kao zamena za Francuza

Sad ili nikad.

Povratnik Pol Pogba doživeo je neeugodnu povredu već na početku priprema u Juventusu. Lekari nemaju previše optimističkih vesti o oporavku Francuza, a čelni ljudi kluba iz Torina uveliko traže zamenu. Izbor je pao na Sergeja Milinkovića -Savića.

Francuz Pol Pogba danas ima konsultacije kako bi se odredio najbolji tretman za povredu kolena, a pojedine prognoze govore da se neće vratiti na teren do kraja godine. U međuvremenu, Amerikanac Veston >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mekeni je isčašio rame i čega ga do mesec dana pauze.

Korijere delo Sport je danas javio da je ovo primoralo Juventus da se ponovo okrene Milinković-Saviću za koga je u poslednje vreme zainteresovan Mančester junajted.

#Juventus want #ManchesterUnited target Sergej #Milinković-Savić https://t.co/JHU6t3EGHi via @MailSport

— Alvise Cagnazzo (@AlviseCagnazzo) August 1, 2022

Međutim, po navodima ovog medija, iako su razgovori sa agentom srpskog reprezentativca Matejom Kežmanom bili pozitivni, Lacio nije voljan da snizi cenu od 60 miliona evra.

Pored povreda, Juventus bi ovog leta mogao da ostane bez Artura Adrijena Rabioa. Ako oni napuste klub iz Torina, „Juventus bi mogao da ispuni traženu cenu Lacija”, navodi Korijere delo Sport.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito je prošlog meseca izjavio da je protiv odlaska Milinković-Savića, nazivajući srpskog fudbalera „naš Paulo Dibala”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.