Izvor: Press, 12.Jun.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŽITE DELFINE, OSVOJITE KARTE ZA SVETSKU LIGU! Evo kako do besplatnih ulaznica!

Vaterpolo reprezentacija Srbije od danas se u kompletnom sastavu priprema za završni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna održava na otvorenom bazenu SC Tašmajdan. Naši vaterpolisti pokušaće po 12. put da osvoje ovo takmičenje i na taj način obezbede plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine
Izabranike selektora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dejana Savića na tom putu očekuje težak izazov, šest utakmica u isto toliko dana, pa će dodatna energija i podrška sa tribina možda biti presudni u nameri da ostvare cilj. Vaterpolo savez Srbije je pre nekoliko nedelja pod sloganom NA TRIBINE ZA DELFINE krenuo u kampanju podrške vaterpolistima, a sada je pokrenuta i zanimljiva akcija putem koje je omogućeno da ljubitelji vaterpola i navijači reprezentacije Srbije osvoje komplete ulaznica za sve utakmice Svetske lige.
Sve što je potrebno je da se zaprati instagram stranica Vaterpolo saveza Srbije i pošalje poruka podrške delfinima. Najoriganalnije poruke će biti štampane na majicama koje će vaterpolisti nositi pre utakmice, a kreatori poruka biće nagrađeni besplatnim ulaznicama.
 

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Na tribine za delfine" – VSS najoriginalnijima deli besplatne karte

Izvor: B92, 13.Jun.2019, 13:51

Vaterpolo reprezentacija Srbije od srede se u kompletnom sastavu priprema za završni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna održava na SC Tašmajdan...Naši vaterpolisti pokušaće po 12. put da osvoje ovo takmičenje i na taj način obezbede plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine...Izabranike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.