POČELO JE: Neizvestan miks na “Adrija turu”, pobednik odlučen posle taj-brejka

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 18:03

POČELO JE: Neizvestan miks na “Adrija turu”, pobednik odlučen posle taj-brejka

Zanimljiv duel.

“Adrija tur” u Beogradu počeo je zanimljivim mečom u miks dublu. Jelena Janković i Novak Đoković savladali su Olgu Danilović i Nenada Zimonjića rezultatom 7:6 (8:6) u meču koji je trajao sat vremena.

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa večeras od 21.00. Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a dvojka na Milan, koji dolazi bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

Publika na teniskom kompleksu “Novak” na Dorćolu je uživala u egzibiciji srpskih tenisera koji su atraktivnim potezima i šalama zabavili publiku.

Novak i Jelena su lako poveli sa 3:0, ali su onda naglo popustili, pa su Danilovićeva i Zimonjić izjednačili na 3:3. Do taj-brejka zatim nije bilo neizvesnosti, da bi u “doigravanju” Jelena i Novak bili uspešniji.

Zvaničan program na “Adrija turu” počinje u subotu.

BONUS GALERIJA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.