POČELE IGRICE PRED EL KLASIKO: Iz Reala poručili da je Mesi isti kao igrači Selte i Levantea

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELE IGRICE PRED EL KLASIKO: Iz Reala poručili da je Mesi isti kao igrači Selte i Levantea

Zvezda Madriđana samouverena.

Najveći derbi u svetu fudbala svakako je El Klasiko, a naredni duel Real Madrida i Barselone na programu je u nedelju od 21 čas na stadionu "Santijago Bernabeu". Prema tome, kao i obično uoči utakmice ovih rivala počela su peckanja, a ovog puta u njima prednjači golman Kraljevskog kluba Tibo Kurtoa.

Najbolji čuvar mreže Mundijala 2018. godine je istakao da u pripremi utakmice sa Barselonom ne obraća posebno pažnju na jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljih fudbalera svih vremena Lionela Mesija.

- Ne razmišljam o Mesiju u pripremi El Klasika. Možda sam to radio u prvoj sezoni među stativama Atletiko Madirda, posebno pred premijerno gostovanje na Nou Kampu, ali sad ne - rekao je golman Madriđana.

Pogledajte rezultate

Potom je dodao i da ne pravi nikakvu razliku između Argentinca i napadača drugih klubova.

- Za mene je Mesi fudbaler kao svaki drugi. Nemam noćne more zbog njega. Proučavam mu poteze kao što radim prilikom analize bilo kog igrača Selte ili Levantea. Kad je priprema u pitanju, uopšte nema razlike - poručio je Kurtoa.

Ipak, treba istaći da je Real u prethodna dva kola španske Primere upravo protiv Selte i Levantea osvojio samo jedan bod, a da je Belgijanac na ta dva meča primio tri gola.

BONUS GALLERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.