POBEDA NA DEBIJU: Crveno-beli DOMINANTNO protiv Arisa! Dekijeva Zvezda će igrati sa dva špica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDA NA DEBIJU: Crveno-beli DOMINANTNO protiv Arisa! Dekijeva Zvezda će igrati sa dva špica (VIDEO)

Kiprani nisu imali šanse.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Aris iz Limasola u jedinoj prijateljskoj utakmici na prvom delu zimskih priprema na Kipru rezultatom 2:0. Debi Dejana Stankovića na klupi crveno-belih ostaće upamćen po tome što je šampion Srbije u dva poluvremena izsašao sa dva različita sastava, ali da je u oba dela igre tim sa Marakane igrao u formaciji 4-4-2.

Vodeći gol za Crvenu zvezdu postigao je Željko Gavrić krajem prvog poluvremena, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugom delu precizan je bio Mateo Garsija.

Crvena zvezda je utakmicu započela u sledećem sastavu: Borjan - Pankov, Eraković, Milunović, Gajić - Vukanović, Petrović, Vulić, Gavrić - Boaći, Tomane.

Prvu priliku na utakmici propustio je Tomane već u trećem minutu kada je glavom prebacio gol posle centaršuta Vukanovića. Šest minuta kasnije mladi Gavrić je pokazao da ima razoran udarac, ali je loipta posle njegovog šuta prohujala pored stative. Na isteku četvrt časa igre ponovo je mrežu Arisa zamalo zatresao Gavrić. Boaći ga je lepo uposlio, ovaj je izašao sam ispred golmana, ali nije uspeo da pogodi metu. Novu šansu crveno-beli su imali u 17. minutu kada je Ričmond Boaći šutirao, ali nije bilo opasnosti po gol Kiprana.

Dugo posle toga nije bilo većih šansi na meču, ali je monotoniju prekinuo Željko Gavrić u 35. minutu koji je iz svoje treće prilike konačno načeo domaći tim. Najpre je Gajić šutirao posle prodora sa leve strane, ali je golman Arisa odbio loptu do Tomanea koji je uposlio Gavrića, a ovaj je smireno smestio loptu u mrežu.

Poslednju šansu u prvom poluvremenu imao je Radovan Pankov koji je šutirao glavom posle kornera Miloša Vulića, ali neprecizno.

Misterovi saveti već po završetku prvog dela.

(1:0)

🔴⚪#fkcz #czvari pic.twitter.com/EofGfCSp1X

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) January 20, 2020

Crveno-beli su za drugih 45 minuta istrčali u sledećoj postavi: Popović - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Garsija, Jovančić, Nikolić, Simić - Krstović, Pavkov.

U drugom minutu nastavka odličnu akciju su odigrali Simić i Krstović, ali je golman Arisa intervenisao u poslednjem momentu i sprečio crveno-bele da dođu do ubedljivije prednosti. Fudbaleri Arisa su konačno imali priliku da priprete golu Zorana Popovića u 54. minutu, ali su posle prekida odlično intervenisali defanzivci Crvene zvezde. Dva minuta kasnije je Milan Pavkov pokrenuo kontranapad posle jedne oduzete lopte, uposlio je Garsiju, ali je šut Argentinca bio izblokiran.

Ipak, u 69. minutu Mateo Garsija je uspeo da savlada golmana kiparskog tima i poveća prednost crveno-belih na 2:0. Brzonogi ofanzivac je na najbolji mogući način krunisao prelepu akciju u kojoj je Krstović najpre dodao loptu do Pavkova, a ovaj potom asistirao Garsiji za pogodak.

Garsija nastavlja jako!

Za 2:0!💪

🔴⚪#fkcz #czvari pic.twitter.com/5HSiZ1RYrx

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) January 20, 2020

Iznervirani zbog toga što su nemoćni, Kiprani su u završnici meča postali oštriji pa je Delmiro deset minuta pre kraja utakmice oštro faulirao Veljka Nikolića. Srećom, strasti su se brzo smirile i nije došlo do nemilih scena.

90' KRAJ! 2:0

Naši fudbaleri pobedili su ekipu Arisa na prvoj pripremnoj utakmici. Golove su postigli Željko Gavrić i Mateo Garsija.

🔴⚪#fkcz #czvari

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) January 20, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Angezogen wäre das Bild viel schöner gewesen.

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Feb 8, 2018 at 2:34am PST

Der wahre Grund, warum ich die Rolle bekommen hab. #enemefilm

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Oct 24, 2017 at 4:33am PDT

Nach all den Fischer/Silbereisen-Tattoo Geschichten,endlich wieder zurück zu den wirklich wichtigen Dingen des Lebens....

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Feb 5, 2018 at 12:47am PST

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Jan 7, 2017 at 12:50am PST

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Aug 1, 2016 at 8:02am PDT

Take me back please. Mir gehen die Fotos aus.

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Feb 14, 2018 at 1:21pm PST

Danke @bild! 💋 Frau T. aus B. geht jetzt ins Bette! ❤️

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Feb 11, 2017 at 4:17pm PST

Ich wollte schon immer mal so ein Urlaubsfoto posten.... #wozunatürlichwennmanesgestellthabenkann ☀️

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on Aug 1, 2016 at 7:29am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.